Hur man håller sig fräsch efter barnafödande

Håll dig fräsch

Jag heter Hermela Lundström men kallas för Mela. Lika bra det för jag är trots allt bara 25 år. Om bara några månader kommer jag även kallas för mamma då min lilla dotter kommer vara runt året och det brukar vara då de börjar prata. Då jag nyligen fick barn så har mitt liv förändrats ganska mycket på senare tid och jag tycker nog mest att det har varit skönt. Jag har alltid tyckt att det har varit lite jobbigt att vara ung. Många unga människor är lite väl vilda för min smak. Jag har alltid tyckt att lugna och sköna hemmakvällar är det bästa som finns.

Blogga ska jag nu göra för det är lite halvtråkigt att vara hemma hela tiden nu när jag inte jobbar. Dessutom sover ju barn så mycket så jag får en hel del tid för mig själv. Det är då jag ska blogga och jag tänker inte skriva så mycket om livet som mamma, det är ju egentligen ganska tråkigt, i alla fall för andra än en själv. Här tänker jag istället skriva om hur man håller sin kropp i form efter en graviditet, eller snarare hur man får tillbaka den. Det är inte helt ovanligt att man knappt känner igen sin kropp efter att man har fött barn och här på min blogg kommer jag dela med mig av mina bästa tips. Det är inte bara kroppsformen som förändras, det finns mycket annat som kan hända också.

Unga morsan är bloggen som kommer passa alla nyblivna mammor. Här kommer jag berätta allt om hur jag gör för att få tillbaka mitt gamla jag och jag räknar med att det kommer ta ett tag. För en del går det snabbare än för andra och det gäller att hålla ut för förr eller senare kommer dagen då man har fått tillbaka sin gamla vanliga kropp, den saken är säker.

•   •   •   •   •

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>