Hur man håller sig fräsch efter barnafödande
April 26, 2013 by Mela

Ska springa i skogen i helgen

Jag tycker det är så underbart att det äntligen är lite vår ute. Igår så var det faktiskt riktigt varmt för första gången i år. Jag njuter verkligen dom dagar när solen skiner. Man har verkligen längtat efter det länge nu.

I helgen så tänkte jag börja springa i skogen. Jag har bestämt mig för det. Det är så ljust och fint ute nu på kvällarna också, och då kan man ju passa på att komma igång och springa. Jag sprang för längesedan, och minns att jag tycker att det var så skönt. Det tar ett tag att komma igång, men det är det värt.

Jag tror att jag behöver köpa ett par nya löparskor. Det är viktigt att ha det , så att man inte får inte av att springa. Jag brukar satsa på ett par bra skor, för att minimera den risken. Det är det värt.

•   •   •   •   •

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>