Hur man håller sig fräsch efter barnafödande
April 11, 2013 by Mela

Fixa naglarna

Hejsan!

Som mina naglar ser ut nu så skäms jag faktiskt för dem. Jag brukade alltid ha så snygga och fixade naglar innan jag fick barn, men nu känns det verkligen inte som om det finns nån tid över till sånt. Mamma har sagt att hon gärna sitter barnvakt om jag vill gå och fixa naglarna och jag funderar nu på om jag borde ta det erbjudandet.

Om jag hinner skulle jag kunna kombinera det med att gå till frissan, för det var alldeles för länge sen som jag var där också. Med lite planering så ska det här nog gå att ordna, eller hur!

•   •   •   •   •

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>