Hur man håller sig fräsch efter barnafödande
March 21, 2013 by Mela

Det bara mjukar upp hela mig!

Det är så skönt när man hittar en del preparat som man verkligen tycker om och som verkligen fungerar bra på en själv! Med naturlig hudvård så kan jag ju säga att det har gjort att jag har kommit riktigt långt på många plan.

När jag smörjer in min hand med naturliga preparat så kan jag ju känna skillnad direkt mot de andra produkterna. Det bara mjukar upp hela mig och sugs in i huden på en gång! Det är som att det är som vatten för huden, som den dricker och känner ett stort behov av. Så ska det vara!

•   •   •   •   •

2 Responses to “Det bara mjukar upp hela mig!”

  1. Bernt says:

    Oj, vad har du för hudlotion?

  2. Rasse says:

    Jag skulle vilja bli lite bättre på det här med hudvård, och vad det är som passar till olika sorts hy. Har du något tips?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>