Hur man håller sig fräsch efter barnafödande
February 12, 2013 by Mela

Ny frisyr

Hej alla därute!

Jag har haft en fin dag där jag tog ledigt på eftermiddagen för att spendera tid med min kära kompis stina som också hade lite tid att spendera på stan. Vi gjorde en heldag där vi började med att besöka en frisör i vasastan som vi har hört så mycket om under en lång tid nu framöver. Hon var bra över förväntan. Jag har en ny frisyr som jag inte kunde vara gladare över. Jag ser verkligen bra ut i det här håret. Jag ska inom kort återkomma med bilder så ni får se.

•   •   •   •   •

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>